Copyright Onderhoudsbedrijf Loco | Manetti IT
Schilderwerk
Wandafwerking
Kitten
LOCO... zo gek nog niet!!!
info@onderhoudsbedrijfloco.nl
Telefoon: 06-10884161 of 06-51244044

Burenkorting
Een goede buur is beter dan een verre vriend en daar denken wij net zo over. Wilt u uw buitenschilderwerk gedaan hebben, ga dan eerst eens bij uw buren langs met de vraag of hun woning aan een schilderbeurt toe is. U krijgt voor de aangebrachte woning korting op uw eindfactuur. Neem contact met ons op voor de voorwaarden.

Winterkorting
Winterkorting = IJskoude korting. Bent u van plan uw woning of bedrijfspand binnen te laten schilderen? Tijdens de wintermaanden hanteren wij een speciaal tarief zodat u als klant meer voordeel heeft op uw schilder- en behangwerk. Het bespaart u al gauw honderden euro's. Naast het binnenschilderwerk is het tegenwoordig ook mogelijk om in de winter buiten te werk. Nieuwe verfsoorten, moderne manieren van afschermen en een goede logistiek: allemaal innovaties die er voor zorgen dat buiten werken in de winter voor ons net zo vanzelfsprekend is al in ieder seizoen.

6% korting
Dit geldt voor zowel de binnen- als de buitenkant van uw huur- of koopwoning indien uw woning ouder is dan 2 jaar en gebruikt wordt voor permanente bewoning. Het lage tarief betreft zowel de dienst (arbeid) als de gebruikte materialen (verf e.d. met uitzondering van behang) Deze maatregel kan u een aanzienlijk voordeel opleveren. Ook als het gaat om een 2e woning of een studentenkamer. Het enige wat u hoeft te doen is de meegestuurde B.T.W. Ouderdomsverklaring ingevuld retour te sturen en u bespaart op uw factuur.


Onderhoudsbedrijf LOCO