Copyright Onderhoudsbedrijf Loco | Manetti IT
Schilderwerk
Wandafwerking
Kitten
LOCO... zo gek nog niet!!!
info@onderhoudsbedrijfloco.nl
Telefoon: 06-10884161 of 06-51244044

Wandafwerking
Wij zijn ook gespecialiseerd in het aanbrengen van glasvezel. Dit is een duurzaam materiaal, scheurvast, verkrijgbaar in diverse motieven en makkelijk overschilderbaar in zowel satijn en matte verf.

Spuitwerk
Wij hebben ons gespecialiseerd in onderhoudsschilderwerk, nieuw schilderwerk, zowel binnen als buiten.
Een fraai geschilderd huis of bedrijfspand is het visitekaartje voor de eigenaar of directie. Een investering in uw eigen huis is altijd een goede investering. Wij combineren vakmanschap, service en een uiterste zorg voor uw bezit. Wij zorgen er graag voor dat de eerste indruk onuitwisbaar is door het afleveren van kwaliteit schilderwerk. Wij werken met kwalitatief hoog aangeschreven producten zoals Sikkens, Sigma en Novegro. Natuurlijk adviseren wij u kosteloos op het gebied van kleur- en materiaalgebruik.

Kitten
Wij brengen ook duurzame voegafdichtingen aan. Denkt niet alleen aan uw badkamer en keuken maar ook de kitvoegen in uw kozijnen en gevelwerk.

Houtrotreparatie
Wij letten ook op houtrotreparatie. Het repareren of vervangen van slecht hout waarna alles weer strak in de verf wordt gezet. Uit oogpunt van het milieu is deelvervanging een goede oplossing. De afvalberg groeit minder en er wordt minder hout gebruikt.
Onderhoudsbedrijf LOCO