Copyright Onderhoudsbedrijf Loco | Manetti IT
Schilderwerk
Wandafwerking
Kitten
LOCO... zo gek nog niet!!!
... een technisch advies uitbrengen over de staat van het schilderwerk. Hierbij worden alle te behandelen onderdelen ge´nspecteerd.
Wij verzorgen ook de steiger en de steigervergunningen, wanneer dit nodig is. Zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken.
Er wordt een offerte opgesteld waarin duidelijk de prijs staat vermeld en welke werkzaamheden hiervoor worden uitgevoerd. Indien uw woning ouder is dan 2 jaar wordt een B.T.W. Ouderdomsverklaring meteen meegezonden.  Het B.T.W. tarief is dan 6% op schilder- en behangwerk.  Een kopie van de offerte wordt achter het origineel gevoegd.
Indien u als opdrachtgever akkoord gaat, tekent u de kopie offerte en eventueel de B.T.W. Ouderdomsverklaring waarna u deze retour stuurt. Indien u onze Algemene Voorwaarden wilt inzien, kunnen wij u die kosteloos toesturen. U kunt ook kiezen voor een Onderhoudscontract. U kunt dit met ons bespreken.
Na ontvangst wordt telefonisch een afspraak met u gemaakt wanneer de werkzaamheden zullen beginnen.
Wij gaan elke dag op pad om met het beste materiaal het beste werk te leveren. Dit doen wij volgens de strengste kwaliteitseisen en de jongste milieueisen. Ons afzetgebied beperkt zich niet alleen tot Lelystad en omgeving maar ook in andere delen van het land.info@onderhoudsbedrijfloco.nl
Telefoon: 06-10884161 of 06-51244044

Onderhoudsbedrijf LOCO